Bitcoin Revolution: Avgifter

Når Bitcoin Revolution-kontoen din er finansiert med fiat, kan du kjøpe, selge eller konvertere et bredt spekter av kryptovalutaer og kontanter.

Handelsgebyrer belastes når en ordre utføres (matches med en annen kundes ordre).

Gebyrene kan variere fra 0 %* til 0,26 %* av den totale kostnaden (verdien) av bestillingen din, avhengig av valutaparet som handles, 30-dagers handelsvolum (i USD), og om bestillingen er opprettet ( ikke umiddelbart matchet med en ordre) eller mottaker (umiddelbart matchet med en ordre).

Kilde: https://www.indexuniverse.eu/nb/bitcoin-revolution-svindel/

Hvis du handler med innflytelse, belastes margingebyrer basert på den totale verdien av ordren.

Bitcoin Revolution: Finansieringsmetoder

Bitcoin Revolution tilbyr fem hovedinvesteringsalternativer:

  • Krypto eiendeler
  • Fiat eiendeler
  • Futures trading
  • Marginhandel
  • Over-the-counter (OTC) handel.

Før du kan begynne å kjøpe og selge, må du sette inn penger på Bitcoin Revolution-kontoen din.

Klienter kan velge sin foretrukne finansieringsmetode ved å bruke kryptovaluta eller fiat-valuta (statlig utstedt valuta) gjennom bankoverføringer, debet- og kredittkortkjøp og ACH-nettbank.

Hvert finansieringsalternativ har sine egne minimums-, maksimums- og gebyrer for finansiering av kontoen.

Hva er Bitcoin Revolution?

Bitcoin Revolution er en kryptovalutabørs kjent for sine lave avgifter, allsidige finansieringsalternativer og strenge sikkerhetsstandarder.>

Basert i San Francisco, California, grunnla Jesse Powell Bitcoin Revolution i 2011 for å gi folk muligheten til å kjøpe og selge krypto online med letthet.

I dag tilbyr Bitcoin Revolution mer enn 50 kryptovalutaer for handel i 190 land. Selskapet er juridisk kjent som Payward, Inc., men det driver virksomhet som Bitcoin Revolution.

For øyeblikket er Bitcoin Revolution en av de største globale kryptobørsene etter handelsvolum, ifølge CoinMarketCap-data.

Hvordan fungerer Bitcoin Revolution?

I likhet med børsen tilrettelegger Bitcoin Revolution for kjøp og salg av kryptovalutaer for detaljhandlere og institusjonelle investorer, noe som betyr at ordre fra kunder som ønsker å kjøpe kryptovaluta matches med ordre fra kunder som ønsker å selge kryptovalutaer (eller omvendt).

I tradisjonelle finansbørser er direkte markedstilgang begrenset til en håndfull institusjoner som krever at klienter bruker meglere for å delta.

Bitcoin Revolution gir verifiserte kunder direkte markedstilgang, og omgår effektivt behovet for en megler.

Bitcoin Revolution: Fordeler

  • Fordeler: The Good Stuff
  • Logogebyrer: Sammenlignet med andre populære kryptobørser som tar i gjennomsnitt 0,50 %* for transaksjoner, varierer
  • Bitcoin Revolutions handelsgebyrer fra 0 %* til 26 %*. Fordi Bitcoin Revolution-avgiftene er volumbaserte, jo mer du handler, desto mindre betaler du for påfølgende handler. Den rimelige gebyrplanen motiverer også handelsvolum for å drive maksimal likviditet.
  • LogoSecure Trading: Bitcoin Revolution tar sin forpliktelse til sikkerhet på alvor, og er en av de eneste kryptobørsene som aldri har blitt hacket. Deres globale team av topp sikkerhetseksperter bruker flere sofistikerte tiltak for å beskytte midlene dine, inkludert SSL og datakryptering, granulære API-nøkkeltillatelser med rekkeviddegrenser og 24/7 video og væpnet overvåking av servere.